Wat te doen in Moerbeke en omgeving?

Wat te doen in Moerbeke en omgeving?
Moerbeke ligt in het Waasland, het land van Reynaert de Vos, in het noordwesten van België. Hoewel het niet zo bekend is als grote toeristische trekpleister valt er heel wat te beleven.

Natuurlijk is er heel wat aanbod in onze tuin zelf. Er staat ook een animatieteam van 3 zonen geregeld voor je klaar. Backflip leren op de trampoline, varkens knuffelen tot ze erbij neervallen zijn hun specialiteiten.

Mocht je mijn kinderboek ‘Een jaar met Wifi’ gelezen hebben, dan kunnen we een ‘meet en greet’ met Wifi voor je regelen. Momenteel werken we ook aan een wandeling op kindermaat die je langs alle belangrijke plaatsen uit het boek leiden. Begrijpend lezen 2.0. 😉.

Naast de Wifi wandeling, zijn er heel veel andere mooie wandelingen, fietstochten en activiteiten die je kan doen in de omgeving.

Ben je op zoek naar een hapje om te eten, Moerbeke heeft heel wat te bieden, gaande van een heerlijke warme bakker – bedankt Lars De Clercq – tot kwaliteitsvolle restaurants en een snelle hap. 

De restaurants: ‘t Molenhof‘t PolderhuisAquarellaDen BascuulDe MoervaarthoeveAan het einde van de Ledestraat vind je ook een aantal afhaalautomaten met aardbeitjes, aardappelen, maar ook heerlijke gerechtjes van “Op smaak gebracht”. Een digestiefje kan je gaan drinken bij Lounge Leonie

Wil je verse groenten en fruit ga dan zeker naar de bio boerderij ’t Uilenbos. Daarnaast zijn er nog 3 supermarkten in het dorp, Okay, Easy Caddy en Smatch. 

Volgende zaken bieden een snelle hap aan: ‘t SmulderkeMadame PatatePizza heatMoerbeeks Bagetje

Keer niet naar huis voor je een cadeautje of souvenirtje gekocht hebt bij volgende handelaars: een bloemetje of cadeautje bij Bloemerie Sandra, heerlijke chocolade bij Euforie of een Italiaans geschenkpakket bij Italpuro