Home

Aan de lezer

Want ik weet dat wij ons erdoor slaan
Dat we zij aan zij blijven staan
Tot alle stormen zijn verstomd
En er een nieuwe lente komt
En alles weer begint van voor af aan.

Bart Peeters

Boeken

Kortsluiting in mijn hoofd

Kortsluiting in mijn hoofd was mijn debuut, een autobiografische roman over mijn ervaringen met psychose en de behandeling in de psychiatrie.

Uitgedokterd

Er kwam heel wat kritiek op het boek dat volgens velen een te negatief en eenzijdig beeld schetste van de geestelijke gezondheidszorg. Ik ging op zoek naar goede voorbeelden en initiatieven in België en Nederland en interviewde deskundigen. Zo kwam ik met een uitgedokterd plan.

Lena

De stigmadoorbrekende organisatie Te Gek!? vroeg me een novelle te schrijven. Lena is mijn fictiedebuut, over een psychiatrisch verpleegkundige op een crisisafdeling. Over afstand en nabijheid, over een Jezus van deze tijd en een hulpverleenster als held.