B&B

Terug in de tijd

Misschien was het geen toeval dat wij hier kwamen wonen. We dachten dat wij dit huis hadden gekozen, maar misschien koos ons huis wel ons. Of hoe we proberen om de geschiedens van ons huis en de tuin te laten verder leven. 

Wat onze tuin te bieden heeft

Onze tuin is ongeveer 38 are, waarvan meer dan de helft bos. Het is geen reusachtig bos, maar voor kinderen groot genoeg om grootse avonturen in te beleven. Daarnaast hebben we een boomhut, een zandbak, een trampoline, een glijbaan, twee schommels, een bende diertjes en nog zoveel meer. 

Jouw logeerplekje

Een tent in het midden van ons bos met goede bedden, maar wel met de nodige portie avontuur. Want het composttoiletje staat in het geitenverblijf, douchen kan je buiten doen. Comfortabel maar soms ook net wat buiten je comfortzone. Dit is wat je mag verwachten. 

Waarom we jou graag ontvangen

Gastvrijheid, buiten spelen, even kind zijn, je vuil durven maken, duurzaamheid, liefde voor boeken, respect voor de natuur, het zijn zaken die we belangrijk vinden en die we met dit logeerplekje graag willen meegeven.

Wat te doen in Moerbeke en omgeving?

Moerbeke ligt in het Waasland, het land van Reynaert de Vos, in het noordoosten van België. Hoewel het niet zo bekend is als grote toeristische trekpleister valt er heel wat te beleven. Het is pas als je goed kijkt, dat je de dingen echt ziet.

Hier vind je heel wat activititeiten in de buurt, verrassend én je steunt er vaak de lokale handelaars mee.